Kirketrappen

Hovedtrappen til Sokndal kirke trenger sårt til en oppretting. Vil du være med og hjelpe?

Det øverste trinnet heller og presser opp treverket. Anstanden mellom trinnene er ujevn. Trappen har huller og sprekker. Den er nærmest hul, med noe knust takstein som fyllmasse.

Trappen er en utfordring for eldre og uføre som vil inn. Å bære kistene ut av døren og ned trappen, er en sikkerhetsrisiko. Spesielt på vinterstid. Brudefølge på høye heler kan komme til å sette seg fast.

Vi har søkt bispekontoret om tillatelsee til å rette opp trappen, og har fått tillatelse, - med forbehold om at utseendet ikke skal endres. Vi har tro på at trappen kan rettes opp for 40 000 kr. Vil du hjelpe til? Alle bidrag mottas med stor takk. Merk innskudd med "Kirketrappen."

• Vipps - 524680
  • Kontonummer - 3310 07 05066